CANNUR PIZZA PASTA PITTA BBQ

CANNUR PIZZA PASTA PITTA BBQ Cannur Pitta BBQ

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1030 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Cannur Pizza Pasta Pitta BBQ. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 12:45 Het eten was super lekker ! Levering was ongelooflijk snel ! Ik heb wel een opmerkingen: Ik heb een kapsalon bbq besteld met het gedacht dat er bbq saus op zou zijn, Maar de kapsalon bbq is met bbq vlees, kip moet iets kleiner en meer frieten.
3 aug 2022 om 18:38 Heel lekker
3 aug 2022 om 10:26 Eten is erg lekker en warm en vriendelijke bezorging. bedankt
29 jun 2022 om 22:44 Lekker dank u Can Nur
27 jun 2022 om 9:44 Grote pitta was zeer klein. Ik kan gemakkelijk 3 van deze op eten. Franse Hamburger was niet lekker, frieten waren zo goed als rauw, saus smaakte niet,…
26 jun 2022 om 15:05 was lekker
19 jun 2022 om 18:49 Ik heb 1 durum 1 pita en 1 franse hamburger en een kl gekregen en ik krijg 1 franse hamburger zonder frieten ertussen en het smaakte echt vies gelijk dat het al lang gemaakt was en gewoon opgewarmt was en ik krijg 2 durums dus helemaal niet tevreden
10 jun 2022 om 6:57 Frieten waren jammer genoeg niet uitgebakken. En had cola zerp gevraagd en kreeg cola Jammer